Segons l’anàlisi de tendències SEO que fan la majoria d’experts, per posicionar marques a internet en el futur. Una de les accions més destacades a fer, ha de ser el treball en vídeo.

Un cop feta aquesta feina audiovisual, es pot vehicular a través d’un canal de Youtube o directament a les xarxes socials. Està prenent molta força Instagram tv, com a plataforma amb gran interacció de contingut audiovisual. A dia d’avui, tots els que habitualment treballen amb mètriques saben que un bon vídeo curt,  ben editat i ben gravat de forma professional, pot tenir fàcilment 20 ó 30 vegades més resposta i viralització que una simple fotografia.

Tampoc podem oblidar que moltes Pymes, tenen recursos limitats per disposar de contingut en vídeo de qualitat i professional. És per aquest motiu que a CLIC he creat el nostre servei AUDIOVISUAL PRO. Que  nodreix de material les xarxes socials i també un possible canal de Youtube.

Però lògicament, no tot és vídeo per una petita o mitjana empresa tingui o no tingui encara comerç electrònic operatiu dins el seus canals de venda. Els passos que les noves tendències SEO de posicionament prediquen són, que cal pensar en el posicionament local, a CLIC et proposem productes específics per solucionar aquesta necessitat,  i per últim dir que tota publicació ha de ser visible en multi dispositiu.

Un bon anàlisi de les dades que es vagin capturen durant el temps que es portin a terme les nostres accions de màrqueting han de servir per planificar millor les accions futures.

Departament comercial de Clic xarxes socials i comunicació.