Les xarxes socials no només són un mitjà a través del qual les persones poden compartir vídeos, imatges i altres continguts digitals, aquestes s’han convertit en una de les principals pàgines que les persones de Girona i tothom consulten abans de fer-ne alguna compra.

Roba, articles esportius, tecnologia, llibres, avui dia amb una simple cerca a les xarxes socials podràs conèixer una varietat d’alternatives a preus diversos. És per això que la inclusió de les xarxes socials en una estratègia de màrqueting digital és tan important.

Més del 80% de les persones consulta les xarxes socials abans de buscar a altres llocs

Actualment s’han realitzat diversos estudis destinats a comprendre l’abast que les xarxes socials han tingut al consumisme de les persones, i gairebé tots aquests apunten que almenys 8 de cada 10 persones sap què vol comprar i on, abans de sortir de casa.

Com ho aconsegueixen?, a través de la cerca d’informació a les xarxes socials, sí, la investigació sobre algun producte que els interessa es fa a Facebook, Instagram i altres xarxes socials.

Influència de les xarxes socials en la decisió de compra

La majoria de les persones donen seguiment de les marques favorites a través de les xarxes socials, això per conèixer de primera mà les novetats que sorgeixin i decidir si l’adquiriran o no.

Estudis realitzats afirmen que en almenys 1 de cada 3 persones, la informació obtinguda a les xarxes socials sobre el producte que volien comprar, va ser determinant en la decisió presa.

Si bé, l’ús de les xarxes socials ha estat subjecte de polèmiques, per a ningú és un secret que el bon ús daquestes es pot convertir en la millor eina de màrqueting digital, són claus en aquest tipus destratègies.