Aquest és un sector que a diferència de l’ús de les xarxes socials, que sembla que és a la maduresa, amb un ús al voltant del 85% de la població, el comerç electrònic encara té recorregut.
El comerç electrònic ha experimentat un salt molt important després de l’esclat de la coneguda crisi sanitària, les cerques s’han multiplicat i les vendes també, especialment en el sector de l’alimentació, on algunes marques no van poder atendre totes les comandes i van haver de centrar-se en la població de risc. Però també els temes vinculats a l’oci-llar, tecnologia (per equipament de teletreball), moda, parafarmàcia, mascotes, neveres, congeladors, ferreteries (per la venda de desinfectants) mobles per muntar (ja que durant el període la gent disposa de temps per muntar-los) i com no, els videojocs. A l’altra cara de la moneda, els més perjudicats han estat els ecommerce d’agències de viatges.
Però el més important, al nostre entendre, és que aquesta situació viscuda de crisi sanitària hi ha hagut molta gent que poc o mai eren usuaris de l’ecommerce i que ara s’ha vist forçada a canviar els seus hàbits, i que fins i tot ha vist els avantatges, per tant, seria d’esperar que el llistó de l’ús de la ecommerce pugi clarament. Per aquest motiu des de CLIC et volem animar a prendre posicions en aquest suport, vist que diversificar ha estat una bona idea pels sectors t’hem esmentat.

A CLIC, a més de la creació i la gestió de la teva botiga en línia et proposem estratègies imaginatives enfocades a fer que les visites estiguin el màxim temps dins la teva web i hi retornin com més aviat millor, incidint clarament en la millora de les teves conversions. Contacten’s i t’informarem de les accions addicionals de mkt per l’ecommerce , com les landings de producte, els newsletters i d’altres accions personalitzades que faran que assoleixis els teus objectius.
Per aquest motiu si t’animes a iniciar aquest projecte, amb nosaltres t’oferim un CODI DE DESCOMPTE del 10% en hores de gestió de botiga on line durant el primer any.


CODI: ECOMMERCE GIRONA

Departament comercial de Clic