A les darreres dècades l’internet s’ha posicionat com la millor opció quan es tracta de buscar productes, per això la majoria de comerços fa ús d’aquest mitjà per posicionar marques i articles i així arribar a un públic més gran.

Però, és tan important el disseny web per aconseguir això? La resposta és sí, el disseny web és la base perquè una marca creixi dins del món salvatge d’internet.

Com es pot posicionar una marca mitjançant el disseny web?

Hi ha diversos factors que cal tenir en compte en el desenvolupament web, si de veritat es vol posicionar una marca o un producte a un nivell competitiu.

Títol

Tot i que se subestima el títol d’una pàgina web, aquest es pot convertir en la principal arma d’un venedor o comerç. El títol adequat pot descriure amb exactitud què ven la pàgina, generant l’interès del consumidor.

Accés a telefonia mòbil

Tot i que els ordinadors encara segueixen abastant molt del mercat web, els telèfons mòbils representen la meitat daquest mercat, així que desenvolupar un accés mòbil duna pàgina web en el disseny és fonamental per augmentar les visites.

Experiència de l’usuari

Una cosa en què han de destacar les pàgines web és oferir a l’usuari una experiència grata, això vol dir, comptar amb la capacitat de ràpida resolució de problemes, per això s’ha d’evitar l’ús de múltiples enllaços per a un contingut específic.

Per contra, s’han de crear dreceres a través de paraules clau que li donin a l’usuari exactament el que està buscant, millorant l’experiència al lloc.

Si una pàgina web compta amb aquestes qualitats en el disseny, prioritzant les necessitats de lusuari, sens dubte es posicionarà ràpidament en un bon lloc del mercat virtual.