Internet i els dispositius mòbils intel·ligents han canviat la forma en què les persones realitzen les seves compres, de fet, cada vegada són més les persones que aprofiten els avantatges que ofereix el comerç electrònic per a comprar de manera còmoda i segura els productes que necessita i disposar d’ells en curt temps a la seva casa o oficina.

Digitalitzar el teu negoci amb una botiga en línia et permet tenir una major presència de mercat, aconseguint un millor posicionament en tenir la possibilitat de portar els teus productes i serveis a un públic més extens, fins i tot moltes empreses aconsegueixen arribar a nous mercats nacionals i internacionals, aprofitant els avantatges que ofereixen les empreses de missatgeria.

Molts emprenedors inicien els seus negocis sense comptar amb una botiga física, es recolzen en la digitalització per a aconseguir situar-se en el seu segment natural de mercat. Per això, com a empreses, és necessari entendre la importància de digitalitzar el teu negoci amb una botiga en línia com un mitjà per a oferir una millor experiència als clients.

Des del lloc web de la teva empresa, els clients tenen l’oportunitat d’acostar-se als teus productes o serveis, conèixer-los i valorar la seva utilitat, poden mantenir una comunicació fluida i bidireccional i tenen l’oportunitat de comprar-los en el moment que desitgin i en el lloc que es trobin.

Tindràn, a més, d’un catàleg en línia que els permetrà buscar de manera senzilla i interactiva qualsevol producte que desitgin i conèixer totes les seves característiques, a més disposaran d’una botiga en línia on poden adquirir fàcilment els productes i pagar-los pel mitjà que més els convingui, transferències bancàries, targeta de crèdit, PayPal, entre altres.

S’ha demostrat que una botiga en línia és fonamental si es vol augmentar la taxa de conversió de clients i els volums de vendes, per això el teu negoci per a ampliar-se necessita una botiga en línia.