A l’entorn empresarial actual, mantenir una presència digital sòlida és imperatiu per a l’èxit i creixement dels negocis locals. A Girona, una província amb una florent comunitat comercial, la competència a l’àmbit digital és tan fervent com en el físic. A Clic Comunicació, hem dissenyat un servei especialitzat anomenat SEO Local, destinat a enfortir la connexió entre els negocis locals i els seus clients, mitjançant l’optimització de la fitxa de Google i la facilitació de ressenyes a través de codis QR.

La fitxa de Google My Business és l’aparador digital d’un negoci i proporciona informació essencial als clients potencials. Ens dediquem a publicar novetats i mantenir actualitzada la fitxa de Google del nostre client, reflectint de manera precisa i atractiva allò que el negoci ofereix. Però anem més enllà: entenem la importància de les ressenyes en la percepció i la decisió dels consumidors.

Per fomentar aquesta interacció vital, creem un document amb un codi QR únic, que els nostres clients poden exhibir als seus establiments. Aquest codi QR, en ser escanejat pels clients, dirigeix a una plataforma on poden compartir fàcilment les seves opinions i experiències. Aquest simple, però poderós gest, no només facilita la recepció de ressenyes valuoses, sinó que també fomenta una connexió genuïna entre el negoci i la clientela.

La província de Girona, amb la diversitat de negocis i consumidors exigents, és l’escenari perfecte per aprofitar al màxim el nostre servei de SEO Local. En fomentar una cultura de feedback i mantenir una presència digital actualitzada, els negocis locals poden destacar al saturat mercat digital, construint una reputació sòlida i una base de clients lleials.

A Clic Comunicació, ens apassiona ajudar els negocis de Girona a navegar i prosperar al panorama digital. Amb el nostre servei de SEO Local, proporcionem una estratègia personalitzada que no només millora la visibilitat en línia, sinó que també construeix ponts entre els negocis locals i la comunitat que els envolta, enfortint les arrels digitals al cor de Girona.